Stämplar för kontoret

Stämplar för kontoret

Hammargrens stämplar har ett av marknadens största sortiment av kontorsstämplar med tillbehör. Här kan du enkelt beställa en egen stämpel med egen text eller logga direkt Online. Våran mest populära stämpel är Dura Stamp när man önskar en stämpel med egen text, loggo eller en egen design. Här kan du beställa allt ifrån klassiska stämplar med egen text, datumstämplar, sifferstämplar, nummerstämplar, kontrollstämplar, konteringsstämplar, pagineringsstämplar mm. till alla nödvändiga tillbehör som stämpeldynor, dynkassetter och olika stämpelfärger. Vi har även flera elektiska stämplar som underlättar för dig som stämplar mycket dagligen. Om det är någon stämpel ni saknar eller om ni har några andra frågor så tveka inte att höra av er till oss på Hammargrens Stämplar för personlig service.

Stämplar med egen text

De flesta stämplar finns att beställa med egen text och loggo Flera av dessa stämplar kan även kombineras med datum eller siffror.

Stämplar med standardtexter

De mest vanligt förekommande texterna på stämplar till mycket förmånliga priser. Standardstämplarna finns även i kombination med datum.

Arkivbeständiga stämplar

De flesta av våra stämplar går att beställa med svart arkivbeständig infärgning certifierad av RISE. Certifikat 338403.

Klimatkompenserade stämplar

Flera av Trodat Printy och Trodat Professional modellerna är klimatkompenserade och CO2 neutrala.


 

Hur man gör en stämpel

Hur man tillverkar och köper en stämpel idag.

Vi har tillverkat och levererat stämplar i över 115 år. Idag är det enkelt att köpa en stämpel direkt Online. Våran tillverkning av stämplar sker i vår stämpelfabrik med den den senaste teknologin för framtagning av olika typer av stämplar. Ska du köpa en stämpel så kan vi på Hammargrens se till att du får rätt stämpel. När allting begav sig så handsattes varje original med hjälp av blytyper som sedan överfördes till en form med flera olika stämpel motiv och därefter tillverkades en matris. På matrisen vulkaniserades gummi i en värmepress och man fick en platta med stämplar. Stämplarna klipptes ut och monterades i den stämpel modell som beställts. Att tillverka stämplar är ett hantverk än idag. För att producera en stämpel krävs ett original. Detta tas fram i de senaste programmen för originalframtagning. Då ni beställer en stämpel av oss så lagras ert stämpeloriginal i vår databas och ni kan enkelt göra en repeatorder av samma stämpel. Vi har alla typer av stämplar: Stämplar med egen text, datumstämplar, nummerstämplar med siffror, kontrollstämplar, konteringsstämplar, stämplar med standardtexter, pagineringsstämplar mm. Det som är gemensamtför alla stämplar är att det är du som bestämmer originalet på din stämpel. Med hjälp av våran texteditor online designar du enkelt dina stämplar precis med den text och utformning som önskas. Om du har ett eget original som du vill göra en stämpel av så är det bara att bifoga det vid beställning. Våra stämplar håller högsta kvalitet till mycket fördelaktiga priser. Vi har snabba leveranser och dina stämplar kontrolleras noga innan leverans.

Välkommen till oss på Hammargrens Stämplar AB. Vi kan stämplar.

Vanliga frågor om stämplar


Hur beställer man och köper en stämpel?

Du kan enkelt beställa och köpa din stämpel direkt här online eller kontakta oss via telefon eller epost.

Hur gör man en stämpel?

Innan vi tillverkar din egen stämpel behöver vi veta vilken text eller motiv ni önskar. Texten eller motives lagras i rätt format för att sedan graveras i våra lasermaskiner. Den färdiga stämpelplattan monteras därefter i önskad stämpelmodell. Stämpeln kontrolleras och är sedan färdig för leverans.

Vad kostar en stämpel?

Det är vilken modell av stämpel och storleken på texten eller motivet som avgör priset. De mest prisvärda stämplarna är standardstämplarna med de mest vanligt förekommande texterna.

Vad är leveranstiden för en stämpel?

Normal leveranstid för en stämpel med egen text är ca 3-5 dagar. Leveranstiden för standardstämlpar och övriga lagervaror som stämpeldynor och dynkasetter är ca 1-3 dagar. Om det är riktigt bråttom så hör av Er till oss så kan vi hjälpa Er.

Kan man få sin logga på stämpeln?

Självklart kan du få din logga på din stämpel. Din loggos avtrycksfärg är beroende på vilken infärgning av stämpeln som önskas.

I vilket format vill ni ha originalet till min stämpel med egen design?

Vi tar emot de flesta typer av filformat som: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xlx, xlsx. Det bästa är ett vektoriserat original anpassat för tryck men skicka in Ert original i det format Ni har tillgängligt så löser vi det. Om Ni endast har en enkel skiss så skicka denna till oss så skapar vi ett original till Er egen stämpel.

När avtrycket från min stämpel börjar mattas vad gör jag då?

Då är det dags att byta dynkassett eller färga in din stämpel. Välj den dynkassett eller stämpelfärg som passar din stämpel.

Kan man stämpla på glättat papper, plast, trä eller andra ej absorberand ytor?

När du skall stämpla på ej absorberande material behöver man använda en mer snabbtorkande färg. Din stämpeldyna eller dynkasset färgas då in med den snabbtorkande färgen i den kulör som önskas. Hör av dig till oss om du är osäker på vilken färg som passar din märkning.