Datumstämplar egen text standard

Datumstämplar för tydlig datummärkning

Hos oss är det enkelt att köpa en datumstämpel. Hammargrens Stämplar har ett av marknadens bredaste sortiment av datumstämplar. Här kan du beställa en datumstämpel med egen text, logga, med endast datum eller med fasta eller utbytbara standardtexter. En datumstämpel har flera olika användningsområden som t.ex. datummärkning av ankomstdatum, bäst-före-datum, leveransdatum. Datumet kan på flera modeller kombineras med egen text eller loggo. Vi hoppas att ni i vårt sortiment hittar den datumstämpel som bäst passar ert ändamål och skulle Ni ha några frågor så tveka inte att kontakta oss på Hammargrens Stämplar.

Datumstämpel med egen text, logga

Flera datumstämplar kan kombineras med egen text och loggo och kan fås i flera storlekar och infärgningar.

Datumstämplar standard

Våra enklaste datumstämplar har endast datum eller datum med någon av de vanligaste standardtexterna som ankom, betald, levererad, mm.

Arkivbeständig datummärkning

De flesta av våra datumstämplar går att beställa med arkivbeständig infärgning certifierad av RISE. Certifikat 338403.

Klimatkompenserade datumstämplar

Flera av Trodat Printy och Trodat Professional datumstämplarna är klimatkompenserade och CO2 neutrala.


 

Datumstämplar egen text samling

Spara tid med en datumstämpel.

Med en datumstämpel sparar du både tid och får en mycket tydlig datummärkning. Datumstämplarna tillverkas i våra egna lokaler helt efter våra kunders önskemål. Det finns flera typer av datumstämplar. Enklare datumbandstämplar för användninga med en separat stämpeldyna perfekt då man önskar en speciell färgkvalitet för datummärkning på olika material. Trodat Professional är den mest klassiska datumstämpeln och har en enkelt utbytbar dynkassett och kan fås i flera storlekar och olika varianter. Trodat Professional är en mycket robust datumstämpel uppbyggd med ett stålstativ. Trodat Printy modellerna är våra mest prisvärda datumstämplar. Printy datumstämplar har en inbbyggd dynkasset som är enkel att byta och kan fås i flera infärgningar och storlekar.

Våra datumstämplar är av högsta kvalitet och flera av modellerna är klimatkompenserade och CO2 neutrala

Vanliga frågor om datumstämplar


Vilken datumstämpel skall jag välja?

Välj först den modell av datumstämpel som önskas. Trodat Professional när du skall stämpla mycket. Model Printy om du vill ha en enklare och en mycket prisvärd stämpel. Välj en datumbandstämpel om du önskar använda någon av våra special färger. Därefter är det bara att välja den produkt som bäst passar Era önskemål om storlek på datum och egen text eller loggo.

Vilka material kan jag datummärka?

Som standard levereras vår datum stämplar med färg för märkning på vanligt oglättat papper. Om ni önskar stämpla på andra material som plast, glättat papper kan datumstämplarnas dynkassetter infärgas med någon av våra specialfärger. Tveka inte att höra av Er till oss på Hammargrens om ni har några frågor.

Hur ändrar man datum?

Det är mycket enkelt och går fort att ändra datum. Datumbanden är monterade på tandade hjul som vrids till fram till önskat datum .

Vad kostar en datumstämpel?

Det är vilken modell och om du önskar kombinera datummärkningen med en egen text som avgör vad en datumstämpel kostar. Det billigaste alternativet är en datumstämpel med endast datum. Önskar du en stämpel med egen text så är det storleken på motivet som avgör priset.

Hur köper man en egen datumstämpel?

Det enklaste är att beställa din egen datumstämpel direkt på vår hemsida. Ni kan annars kontakta oss via epost eller telefon för personlig service. Välkommen till oss på Hammargrens Stämplar.

Kan man få sin logga på datumstämpeln?

Självklart kan du få din logga på din datumstämpel. Din loggos avtrycksfärg är beroende på vilken infärgning av datumstämpeln som väljs.

I vilket format vill ni ha originalet till min stämpel med egen design?

Vi tar emot de flesta typer av filformat. Det bästa är ett vektoriserat original anpassat för tryck men skicka in Ert original i det format Ni har tillgängligt så löser vi det. Om Ni endast har en enkel skiss så skicka denna till oss så skapar vi ett original till Er egen datumstämpel.

Om datummärkningen börjar mattas vad gör jag då?

Då är det dags att byta dynkassett. Välj den dynkassett som passar din datumstämpel.