Skyltar

Vi är specialiserade på kundanpassade skyltar i flera olika material och utföranden med valfri utformning. Vi både trycker och graverar. Alltifrån graverade metallskyltar i mässing, aluminium eller rostfritt stål till enklare tryckta skyltar i skummad plast eller graverade skyltar i tvåskikts plastlaminat. För mer information om våra skyltar hänvisar vi till respektive produktområde nedan.

Tryckta skyltar

Vi trycker på flera olika material i valfritt antal färger. Trycket är UV beständigt och mycket slitstarkt. Det vanligste är tryckta aluminiumskyltar eller tryckta plastskyltar men vi trycker även på andra material som mässing, rostfritt stål, plåt, etc.

Graverade skyltar

Graverade skyltar är mycket hållbara och väderbeständiga. Gravyren på en metallskylt färgylls i valfri kulör. De graverade plastskyltarna graveras i ett tvåskikts plastlaminat som finns som standard i flera färgkombinationer.

Val av skyltmaterial

De mest eleganta och stilrena skyltarna är tillverkade i metall med tryck eller gravyr. Dessa skyltar är mycket hållbara. Lite enklare skyltar tillverkas i skummad plast med tryck eller med gravyr i ett tvåskikts plastlaminat.

Standardmotiv

Vi har även ett brett sortiment av skyltar speciellt tillverkade för olika miljöer och ändamål som parkerigs- nöd- och brandskyltar eller skyltar för Trivsel och ordning eller förbud och påbud.

Produktområden