Stämplar med valfri text

Välj den stämpel som passar bäst till ditt ändamål. Dura Stamp är vår mest sålda självfärgande stämpel och en klassiker på kontoret. Printy stämpeln är en snygg enkel stativstämpel perfekt för det lilla kontoret. Office stämpeln är en mycket slitstark stativstämpel för den som stämplar mycket. Mobile Marker är perfekt den som är på resande fot och vill ha stämpeln med sig. Gummistämplar för separat stämpeldyna. Perfekt när du behöver ett mycket snabbtorkande avtryck eller en speciell kvalitét eller kulör. Alla modeller går att få med valfri text, med eller utan egen logotyp.

Arkivbeständiga tryck

De flesta av våra stämplar går att beställa med arkivbeständig infärgning certifierad av RISE. Detta är standard för Dura stamp.

Klimatkompensering

De flesta stämplarna ur Trodat Printy och Trodat Professional serierna är klimatkompenserade och CO2 neutrala.

Dura Stamp klassikern

Dura Stamp är vår mest sålda stämpel. Enkel att återinfärga, Justerbart tryck och tydligt index som visar stämpelns text. Svart infärgning är arkivbeständig och certifierad av RISE.

Stämplar för dyna

Perfekt när du behöver använda någon av våra specialfärger. för stämpling på trä, glas, glättat papper, wellpapp, etc. Stämpeldynorna finns i flera varianter.